Technical FAQs

Ask a Question

Power Monitoring Expert 8.x - running Reconfigure on a system that has been configured for SSL breaks the SSL configuration

It is possible to configure PME to use SSL - see FA309041.
If this has been done, and then the installer is run in Configure mode, duplicate entries are created in the ..\WebServices\web.config file. See below:

      <service name="PowerQuality.Analytics">
        <endpoint binding="webHttpBinding" contract="PowerQuality.Analytics" behaviorConfiguration="RESTBehavior" bindingConfiguration="http" />
        <!--<endpoint binding="webHttpBinding" contract="PowerQuality.Analytics" behaviorConfiguration="RESTBehavior" bindingConfiguration="https" />-->
      </service>
      <service name="PowerQuality.EventProcessor">
        <endpoint binding="webHttpBinding" contract="PowerQuality.EventProcessor" behaviorConfiguration="RESTBehavior" bindingConfiguration="http" />
        <!--<endpoint binding="webHttpBinding" contract="PowerQuality.EventProcessor" behaviorConfiguration="RESTBehavior" bindingConfiguration="https" />-->
      </service>
      <service name="PowerQuality.DowntimeService.Impact">
        <endpoint binding="webHttpBinding" contract="PowerQuality.DowntimeService.Impact" behaviorConfiguration="RESTBehavior" bindingConfiguration="http" />
        <!--<endpoint binding="webHttpBinding" contract="PowerQuality.DowntimeService.Impact" behaviorConfiguration="RESTBehavior" bindingConfiguration="https" />-->
      </service>


Should this happen, it will not be possible to log into the Web Applications. To correct this, it is necessary to repeat the steps required to configure PME for SSL.

 
Was this helpful?
What can we do to improve the information ?